Bygärdesvägen 2, Spånga

Antal rum: 3 (varav 2 sovrum)
Våningsplan: 3 av 3
Boarea: 76,5 m²
Månadsavgift: 5 431 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

Totalrenoverad trea med balkong

Välkommen till denna välplanerade bostad på Bygärdesvägen 2 i trivsamma Bromsten. Här bor ni högst upp i huset i en rymlig och tjusig trea om 76,5 kvm. Fördelat på två rymliga sovrum, stor klädkammare, stamrenoverat och stilrent badrum, kök med matdel samt öppet och stort vardagsrum med plats för både soffa samt middagsbord för hela familjen. Härifrån når du bostadens balkong.

Välordnad förening där förråd, tvättstuga och cykelrum finns. På baksidan av huset finns en trädgård med stenlagd uteplats och grill som tillhör föreningen. möjlighet till p-plats med laddstolpe!

Här är det bara att trivas med närhet till butik, restaurang, caféer m.m. Från bostaden har du även promenadavstånd till Spånga station (ca 1,5 km) som tar dig till Odenplan på 11 minuter.

Varmt välkommen på visning!
INTERIÖR:
HALL
Välkomnande hall med plats för skohylla av avhängningsmöjligheter.

SOVRUM I
Mysigt rum med målade väggar, tak samt fint golv. Lättmöblerat rum med fönster mot trevliga villaområdet. Gott om plats för förvaring.

BADRUM
Stambytt badrum som är elegant renoverat. I badrummet finns WC, handfat, kommod, dusch med glasväggar, handdukstork samt tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i badrumsskåp.

KÖK
Stort och ljust kök med generösa arbetsytor och plats för matbord. Stort fönsterparti med mycket ljusinsläpp. Vit köksinredning samt svart kakel ovan diskbänk. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, diskmaskin, spis och fläkt. Goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM II
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stort fönsterparti som ger trevligt ljusinsläpp till rummet. Här finns även en garderobsvägg som ger gott om förvaring.

KLÄDKAMMARE
I bostaden finns en stor klädkammare med gott om förvaring. Samt en platsbyggd plats för tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med vackert golv och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet har plats för stor soffgrupp och mycket sällskapsytor. Utgång till balkong finner man från detta rum.

BALKONG
Härlig balkong med utgång från vardagsrum. Fritt och högt läge med vacker vy över grönskande område. Balkongen är insynsskyddad och belägen i soligt läge.
BRF OSKAR 11:
BRF Oskar 11 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm som äger 1 fastighet med 18 bostäder. Föreningen registrerades den 15 augusti 1994. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Oskar 11 i Spånga, Stockholms kommun. Fastigheten är byggd 1967. Lägenheter och lokaler Föreningen har 18 bostadsrätter upplåtna som bostäder och två bostadsrätter upplåtna som lokaler. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar.

Stabil förening med låga avgifter. Ingen avgiftshöjning planerad. Balkonger kommer att besiktigas snart (sept/okt), det kan bli renovering av dessa men det är inget planerat än.

Närhet till affärer och Bromstens centrum med bussar. Gångavstånd till Spånga C med pendeltåg (12 min till T-centralen). Fiber finns indraget i byggnaden.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har tvättstuga, torkrum, cykelrum, skyddsrum, uteplats med grill

- Parkeringsplatser finns med eluttag
- Stambyte gjordes år 2011
OMRÅDET:
I Bromsten bor ni med närhet till affär, restauranger, dygnet-runt-öppet gym och goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Gångavstånd till Spånga Centrum, Järvafältet och Spånga By med härliga naturupplevelser året runt. Nära till kommunikationer, Spånga IP, grönområden, förskolor och skolor.
NÄRSERVICE:
I Bromsten centrum finns en Coop butik, närservice, pizzeria och restauranger. Spånga centrum har ett ännu större utbud med butiker.
KOMMUNIKATIONER:
Busslinjerna i Bromsten tar dig snabbt till bl a Rissne, Sundbyberg, Solna, Hallonbergen, Spånga, Vällingby eller Hässelby. T-bana finns i Rissne och pendeltåg i Spånga C. Till T-banan i Rissne är det gångavstånd.
TV & BREDBAND:
Stockholms Stadsnät som operatör, den ingår i avgiften 129:- i månaden. 1000 mb/s internet, för tv och telefoni.
Fiber finns indraget i byggnaden.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Stockholm
  • Område
    Bromsten
  • Gatuadress
    Bygärdesvägen 2
Energideklaration
  • Saknas
Bostadsrättsförening
  • BRF OSKAR 11
  • Organisationsnummer
    769600-3818
  • Andelstal i föreningen
    Ej uppgift från föreningen
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    116
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    76,5 m²
  • Byggnadsår
    1967
  • Antal rum
    3 (varav 2 sovrum)
  • Våning
    3 av 3
  • Bekvämligheter
    Balkong
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övriga utrymmen
    Källarförråd
  • Övrigt
    Ventilation och kyla: Mekanisk till- och frånluft

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Okan Korhan
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners