Kommande Försäljning

Huvudstalundsvägen 14, Vån 2, Solna

Antal rum: 3 (varav 2 sovrum)
Utgångspris: 4 795 000 kr
Våningsplan: 2 av 5
Boarea: 84 m²
Månadsavgift: 4 981 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

PERFEKT PLANERAD 3:A MED SOLIG BALKONG!

- Smakfullt renoverat kök
- Naturlig matplats vid fönster
- Genomgående med rikligt ljusinsläpp
- Fullutrustat badrum med tvätt/torktumlare
- Två rymliga sovrum
- Stor klädkammare
- Närhet till kommunikationer
- Omtyckt BRF
- Närhet till City/Kungsholmen

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga trerummare med utsikt mot grönskande innergård och K-märkta Lundbyparken. Lägenheten har delvis öppen- och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Stora fönsterpartier i de sociala delarna samt utgång till den lummiga balkongen som under sommaren bjuder in till många trevliga kvällar. Mycket bra förvaring genom stor klädkammare i bostaden. Här bor ni med närhet till goda kommunikationer, både kommunalt, med bil och med cykelavstånd till Stockholms innerstad. I närområdet finns förskolor, matbutik samt ett stort utbud av butiker och service i Solna centrum. För dig som gillar att motionera bjuder området på vackra promenadstråk i härlig natur längsmed Ulvsundasjön.

BRF Huvudstalund är en välmående förening som består av 90 stycken lägenheter. Fastigheten färdigställdes under 2002. Föreningen deponerar över 37 stycken carport-platser och 24 utomhus parkering. För mer information kontakta ansvarig mäklare, Okan Korhan.

Välkomna!
INTERIÖR:
HALL
Välkommen in! Inbjudande och ljus hall med avhängningsmöjligheter vid entrén. Goda förvaringsmöjligheter möjliggörs via garderober. Vitmålade väggar och slitstark klinker på golv.

BADRUM
Fint badrum med bra yta och fönster för vädring. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, tvättmaskin, WC, tvättställ, kommod och spegelskåp. Extra skåp till förvaring finns ovan tvätt-bänk och tvättmaskin.

KÖK
Bostaden erbjuder ett fint kök med stilrena materialval. Vita skåpsluckor och matchande underskåp, harmoniserande bänkskiva av hög kvalitét. Naturlig plats för matbord intill stort fönsterparti med härlig utsikt. Den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror. Fullstor kyl och frys, ugn med induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Köket rymmer ett större matbord för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Luftigt och ljust vardagsrum som ger känslan av rymd. Delvis öppen och social planlösning mot kök. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet är en central del av lägenheten då Ni från detta rum har tillgång till övriga rum.

SOVRUM I
Master bedroom är stort och rymligt till ytan. Sovrummet har ett härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Kan med fördel möbleras med en dubbelsäng och sängbord. Bra förvaringsmöjligheter finns i rummet. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

SOVRUM II
Fint och rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp från fönsterparti. Gott om plats för säng och övrig inredning. Rummet kan med enkelhet inredas efter eget önskemål. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

BALKONG
Väl tilltagen balkong som vetter mot den grönskande innergården i lugnt läge. Här finns gott om plats för loungemöbler, bord samt övrig inredning.

KLÄDKAMMARE & FÖRVARING
Bostaden erbjuder ypperlig förvaring genom stor klädkammare med mycket bra förvarings lösning. Intill klädkammaren finns även ett rymligt och inbyggt städskåp/förvaringsskåp.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett förråd.
BRF HUVUDSTALUND:
Brf Huvudstalund är en äkta förening som finns på Huvudstalundsvägen 2-14. Fastigheten byggdes år 2002 och innefattar 90 st lägenheter fördelat på sex huskroppar. Husen är vinklade till tre gårdsrum, som öppnar sig mot söder och den stora gräsängen, som utgör en stor samlande yta framför entrén till området. Den praktfulla lönnallén vid infartsvägen är bevarad. Husens fasader är putsade i en ljus färg. Balkonger och uteplatser är generöst tilltagna och markerar hushörnen på ett spännande sätt. Hög standard, öppen planlösning med stora fönster, balkonger eller uteplatser gör lägenheterna ljusa och trevliga. Föreningen har en god gemenskap och arbetar aktivt tillsammans för att skapa det bästa möjliga boende. Detta visas bl.a. genom aktivt arbete inom olika grupper såsom grannsamverkan, trädgårds- och energigruppen. Föreningen har som mål att arbeta miljömedvetet varav man infört återvinning av matavfall samt att det i direkt anslutning till föreningen finns en miljöstation för återvinning av plast, glas, metall samt elektronikskrot. Dessa töms regelbundet. För mer information, se föreningens hemsida https://www.brfhuvudstalund.se

FÖRENINGENS EKONOMI
Inga kommande avgiftsändringar enligt styrelsen 2023-06-08.

FÖRENINGENS PLANERADE OCH UTFÖRDA RENOVERINGAR
Kommande renoveringar / Underhåll:
Under 2023 har föreningen målat om yttertaket enligt styrelsen.

Planerat underhåll 2024-2027:

Ommålning av trapphus och plåtar mot fasader mot gården vid balkonger och uteplatser som blivit solblekta, samt ny OVK. Modernisering av hissarnas teknik, och byte av frånluftsfläktar.

Genomförda renoveringar / Underhåll:
2022 - Målning av carport, målning av skadande socklar i fasader mot norr, målning av P-rutor.
2021 - Ommålning av carportar.
2021 - Lackering av plåtar. behandling av taken på de översta balkongerna.
2021. 2020 - Fasadplåtar på den norra sidan har lackerats, nya trädgårdsmöbler till samlingsplatsen, radonmätning har utförts samt en ny energideklaration.
2019 - anordning för laddning av elbilar samt OVK.
2018 - Utbyte av maskiner i tvättstugorna.
2017 - Reparation av en av hissarna, reparationer i tvättstugorna samt lagat putsskador på fasaden.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje lägenhet hör ett källarförråd och det finns tvättstugor, Det finns även en gemensam grillplats. Cykelställ finns på innergårdarna samt utanför entré 4. Cykelrum finns på källarplan mellan port 4-6, 8-10 samt på entréplan mellan port 12-14. Barnvagnsrum finns på källarplan i entréerna 4, 6, 8 och 10 samt på entréplan i entréerna 12 och 14. Styrelserummet ligger till höger om port 14.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. i den ingår ansvarsförsäkring för styrelsen samt en försäkring hos Anticimex. Medlemmar måste själva teckna hemförsäkring med tillhörande bostadsrättstillägg.
PARKERING:
37 carports med el (800 kr/mån), 24 p-platser med el (600 kr/mån) samt 9 p-platser utan el (500 kr/mån). Föreningen har även 5 gästparkeringar. F.n finns det lediga markparkeringar Idag finns det ca 6-7 lediga platser, dock är det kö för att få en plats under carportarna enligt styrelsen 2023-04-25. Föreningen har just nu ett försök med elbilsladdning via motorvärmare för de som har det, man kan då max ladda 11 kW och kräver ett separat avtal för detta, kostar 625 kr/mån utöver själva platsen. Kontakta Nabo för att bli placerad i kö.
TV & BREDBAND:
Kabel-tv finns via Tele2 (tidigare ComHem). Bredband max 1000 Mbit finns via Bahnhof. OB-tillägg om 66kr som avser kabel-tv
NÄRSERVICE:
Vid närliggande Huvudsta Torg finns matvaruaffär, frisör, tobaksaffär, solarium, massage, pizzeria, restauranger och konditori. Solna Centrum ligger på ca 10 minuters promenadavstånd. Här erbjuds ett brett urval av ca 120 butiker och restauranger. Här finns också flera olika banker, post, apotek, systembolag, bibliotek och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du på http://www.solnacentrum.se. För er som gillar att äta ute finns flera restauranger att välja på vid Solna Centrum, samt populära Pampas Marina med förstklassig mat och med mysig vy över Mälaren och Hornsbergsstrand.
OMRÅDET:
Inom ca 5 minuters promenad nås flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand m m. Även den populära restaurangen Restaurang Asplunds finns precis runt hörnet för goda luncher och bruncher. För dig som gillar att träna finns två gym bara ett fåtal minuter bort.
KOMMUNIKATIONER:
Lätt att ta sig in till Stockholm innerstad. Från bostaden når du på en kortare promenad tunnelbanan i Västra skogen med två linjer, och tät trafik som på 4 minuter tar dig till Fridhemsplan eller till T-centralen på 7 minuter. På Armégatan trafikerar busslinjen 507 till Odenplan och buss 152 till Liljeholmen. Från Solnavägen trafikerar flertalet bussar bland annat linje 67 till Skansen. Väljer du att cykla eller gå så finns det gång- och cykelstråk längs vattnet som sträcker sig från Sundbyberg, via Huvudsta, ända in till city. Med en kort cykeltur på 7 minuter når du Rörstrandsgatan i Vasastan med utbud av härliga caféer och restauranger. Med bil kommer du snabbt ut på E4:an och det tar ca 5 min till Stockholm city via Pampaslänken. Kommunalt tar det ca 7 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan med Tunnelbana (station Västra skogen har två linjer och tät trafik mot T-centralen). Tunnelbanan finns inom gångavstånd, både Västra skogen och Huvudsta. Solnas närtrafik (buss) nås ute på Huvudstagatan.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Solna
  • Område
    Västra Skogen - Ingenting
  • Gatuadress
    Huvudstalundsvägen 14, Vån 2
Energideklaration
  • Utförd
    2020-02-02
  • Energiprestanda
    108 kwh/m²
  • Energiklass
    D
Bostadsrättsförening
  • BRF Huvudstalund
  • Organisationsnummer
    769605-8150
  • Andelstal i föreningen
    0,0115846
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    1027-G23
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Till varje lägenhet hör ett källarförråd.
  • Boarea
    84 m²
  • Byggnadsår
    2002
  • Skick
    Gott
  • Antal rum
    3 (varav 2 sovrum)
  • Våning
    2 av 5
  • Bekvämligheter
    Kabel-tv finns via Tele2 . Bredband max 1000 Mbit finns via Bahnhof., Balkong, Hiss
  • Fönster
    Treglas
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övrigt
    Källarförråd, Ventilation: Mekanisk frånluft

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Okan Korhan
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners