Kommande Försäljning

Östersundsgatan 7, Vällingby

Antal rum: 1
Utgångspris: 1 995 000 kr
Boarea: 40 m²
Månadsavgift: 2 753 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

I populära Råcksta finns nu en attraktiv etta på åtta trappor!

Förhandsvisning pga. stort visat intresse torsdag 3/8 klockan 18.00. Anmälan krävs.
Varmt välkomna till en ljus och lättmöblerad enrummare i populära Råcksta. Fräscha och moderna materialval med gott om förvaring. Sju stora fönsterpartier i lägenheten gör den ljus och luftig. Förening med bra ekonomi med både övernattningslägenhet, samlingslokal med takterrass samt bastu.
Planlösning
Möjlighet att förvärva en lägenhet i en fastighet utöver det vanliga i populära Vällingby Parkstad.
En perfekt bostad för den som lever ett aktivt liv, i fastigheten finner ni bland annat biograf, gym och festlokal.Här är också varje våning i fastigheten utrustad med tvättstugor som bara är några steg från lägenheten.
Bostaden är uppförd med stilrena linjer och väl tilltagna ytor. Ett hem som bäst kan beskrivas som ljust och flexibelt - kök i öppen planlösning mot vardagsrum, rymligt badrum, goda förvaringsmöjligheter, stora fönsterpartier och två franska balkonger.

Läget är optimalt med gångavstånd till Vällingby Centrum med all tänkbar service, butiker och restauranger.
För de boende i fastigheten finns en takterrass med fantastisk vy.
För den naturintresserade är det inte långt till Grimsta naturreservat, Råcksta träsk, Kanaanbadet och flertalet elljusspår.

Kommunikationerna är utmärkta, tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholms central på endast 25 minuter och för dig med bil når du enkelt de stora infartslederna och E4. Flertalet förskolor och skolor finns i området.

Bostadens 40 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och rymlig hall som leder centralt in i bostaden. Här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i garderober. Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett. Utrustat med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Spatiöst rum i öppen planlösning mot kök. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och de franska balkongerna förhöjer känslan av välbefinnande. Här finns plats för både soffgrupp möblemang och säng. Väggarna är vitmålade och golvet av samma genomgående ekparkett.

Kök
Ljust och modernt kök med väl tilltagna arbetsytor samt vitt kakel ovan bänk. Gott om förvaring i vita över och underskåp, rikligt med uttag för köksmaskiner och infällda spotlights ovan bänk. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt, kyl och frys, även förberett för diskmaskin.

Badrum
Ett stilrent och praktiskt badrum med moderna materialval. Helkaklade väggar i vitt och klinker i mörkgrå ton. Badrummet är vidare utrustat med dusch-hörna, handfat, spegel, samt förvaringsskåp, även förberett för tvättmaskin.
Brf Råck16
Brf Råck 16 är en äkta förening som bildades 2014 och består av totalt 231st bostadsrättslägenheter och tre lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF. Kontorskomplexet i Råcksta ritades för att bli norra Europas största. Vattenfallhuset ritades av Sven Danielson som var chefsarkitekt hos Vattenfall 1954-1966. Byggnaden uppfördes under åren 1958-1964. Fastigheten renoverades av PEAB Bostad AB och bostadshusen blev inflyttningsklara under första halvan av 2015. Huset är K-märkt.

TV/Bredband
Bredband 1000/1000 Mbit/s via fiber från Ownit med ett obligatoriskt tillägg om 78 kr/mån. Kabel-TV ingår i avgiften med 22 kanaler som grundutbud. I priset ingår router, tv-box samt tv-kanaler. Det kommer finnas möjlighet att köpa till fler tv-kanaler om så önskas.

Gemensamma utrymmen
En gemensam tvättstuga finns med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. Det finns ett cykelförråd på entréplan samt en grovtvättstuga på våning 2. I föreningen finns även en övernattningslägenhet, en samlingslokal med anslutande takterass samt en biograf som medlemmarna kan disponera. Gym och matbutik direkt i huset för all tänkbar service man behöver i vardagen.

Parkering
Det finns P-platser att hyra från 500kr/mån.

Övrigt
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla medlemmar, debitering sker sedan från föreningen för faktiskt förbrukning.

Hemsida: http://www.rack16.se
Vällingby Parkstad
Vällingby Parkstad är ett helt nytt bostadskvarter med bland annat café, gym och planeras en matbutik.

Tunnelbanestationen Råcksta ligger i direkt anslutning till området. Bostäder, arbetsplatser, närservice, butiker, mötesplatser, parker och torg har växt fram i snabb takt. Här finnas hyresrätter, bostadsrätter och stadsradhus i varierande storlekar.

Mitt i området finns förskola och grundskola. Området är bilfritt i stor utsträckning, vilket gör den nya stadsdelen attraktiv för både stora och små.

Välkomna till Vällingby Parkstad!

Här bor man alldeles intill vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finns kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad och grillplatser. På hösten finns både svamp och bär att plocka. Vintertid kan man åka skridskor och långfärdsskidor. Till Kanaan badet är det en kort promenad genom skogen och den västvända strandpromenaden sträcker sig hela vägen från Hässellby Strand till Nockebybron. Vid Kannaan badet finns båtklubb, minigolf och omtyckt trädgårdscafé som till våren öppnar matservering.

I Vällingby City, som finns på promenadavstånd eller en station bort med tunnelbanan, finns all tänkbar service. Ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, SATS, 24seven, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Det är också nära till Blackebergs Centrum. Här finns det bästa av två världar, direkt närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service.
Byggnadsår
1958 (2015)
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Stockholm
  • Område
    Råcksta
  • Gatuadress
    Östersundsgatan 7
Energideklaration
  • Utförd
    2020-03-25
  • Energiprestanda
    110 kwh/m²
  • Energiklass
    D
Bostadsrättsförening
  • Brf Råck16
  • Organisationsnummer
    769625-0369
  • Andelstal i föreningen
    0,0029886
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    0817 (LMV: 1805)
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    40 m²
  • Byggnadsår
    1958
  • Skick
    Gott
  • Antal rum
    1
  • Bekvämligheter
    Två franska balkonger, Hiss
  • Fönster
    Treglas
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övriga utrymmen
    Förråd på entreplan
  • Övrigt
    Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning, TV / Data: Ownit, Radon: Utförd 2015-03-25 Radonhalt 49 Bq/m3

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Anders Björkqvist
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners