Gustav III:s Boulevard 153, Solna

Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)
Boarea: 102 m²
Månadsavgift: 4 753 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

Välplanerad 4:a med två balkonger i populärt område!

Stilren bostad med två härliga balkonger i populära Frösunda. Här välkomnas ni av en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, lättmöblerat vardagsrum samt ett fullutrustat kök med matplats för ca 6 personer. Tre rofyllda sovrum med gott om plats för säng och annat möblemang. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett WC-rum.

Frösunda är ett expansivt och relativt nybyggt område i Solna. Här finns ständig närhet till natur och rekreation samt flertalet skolor och förskolor. Här bor ni med närhet till allt ni kan tänkas behöva i form av kommunikationer och gallerior bl.a Westfield Mall of Scandinavia med flertal butiker, restauranger, apotek, matvarubutiker och mycket mer.

Brf Lovisedal 5 är en populär och stabil förening som äger marken. Fastigheten färdigställdes 2009 av JM. Föreningen har trevliga gemensamhetsutrymmen såsom en gemensam gård med kolgrill samt takterrass som bokas via hemsidan. I föreningen finns garage med 88st P-platser.
Beskrivning
Hall
Här välkomnas ni av en rymlig hall med avhängningsdel samt förvaring i platsbyggda garderober. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita med spotlights i tak. Plats för hallmöbel finns för den som önskar.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita. Stilfullt inrett med spotlights i tak längs väggarna.

Kök
Fullutrustat kök med matplats för ca 6 personer intill fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp och lådor samt goda arbetsytor på svart bänkskiva med ovansittande vitt kakel. Härifrån nås en av bostadens härligt soliga balkong. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, kyl, frys, mikro samt diskmaskin.

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. Härifrån återfinns bostadens möblerbara balkong med utsikt mot lugn innergård. Med plats för förvaring, parkettgolv samt målade väggar i en mörkblå ton.

Sovrum II
Ljust och rymligt sovrum med stort fönsterparti som bidrar rikligt med ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng med tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. I förvaringsväg återfinns en rymlig klädkammare. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i en ljusgrå ton.

Sovrum III
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. Förvaring återfinns i tre platsbyggda garderober. Insynsskyddat fönsterparti med mörkgrå väggar samt ekparkett på golv.

Badrum
Helkaklat rymligt badrum med vitt klinkerbelagt golv samt vita väggar. Utrustat med WC, dusch med vikbara dörrar av klarglas, kommod, spegel med belysning, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan samt förvaringsskåp.

WC
WC-rum med vita väggar samt ett vitt klinkerbelagt golv. Utrustat med WC, handfat samt spegel.
Förening
Brf Lovisedal 5 är en äkta förening som äger marken med totalt 113 bostadsrättslägenheter. Föreningen köpte huset 2010 då det var nybyggt. Juridisk person accepteras ej. Delat ägande är tillåtet.

TV/Bredband
Kabel-TV medium kanalutbud, bredband 100/100 Mb/s och IP-telefoni + playtjänster via fiber från Telia ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen
Gemensam gård med gemensam kolgrill, sittgrupper, lekplats med lekbåt, gungredskap och pingisbord (bollar och rackets finns att låna).
Gemensam tvättstuga utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel samt lakansträckare.
Barnvagnsrum finns i anslutning till alla portar. Det finns 3 st cykelförråd med cykelpumpar samt flera cykelställ på gården och framsidan vid höghusdelen.
I föreningen finns även en verkstad som kan nyttjas av medlemmar, utrustad med skruvstäd och tvingar.
Föreningen har även en takterrass utrustad med belysning, sittbänkar och el-uttag.

Parkering
Föreningen har ett garage med 88st P-platser som går att hyra mot en kostnad om 850 kr/mån varav 6st P-platser utrustade med laddstolpe mot en kostnad om 975 kr/mån (el tillkommer). Föreningen disponerar även 4st P-platser utomhus som går att hyra mot en kostnad om 450 kr/mån.
Det finns 6st MC-platser med en kostnad om 250 kr/mån.
Kötiden beror på fordonstyp och P-plats, kösystem tillämpas.

I övrigt gäller boendeparkering via Solna stad och till en kostnad om 1 000 kr i kvartalet alternativt 400 kr i månaden. För mer info se: http://www.solna.se

Övrigt
Vid högtider/fester har föreningen ett partytält som kan lånas, föreningen har även ett "möbelförråd" där medlemmar kan boka bord och stolar.

Utförda renoveringar
2018-19 Fuktskada vid ventilationstornet.
2018 Slutföra ramprenovering
2018 Stamspolning (hösten 2018)
2017-18 Rensning och tömning dagvattenbrunnar
2017-2018 Målning epoxy garageslussar.
2017 Stenplintar har, tillsammans med Lovisedal 4, ställts ut på stickgatan för att förhindra olovlig och farlig parkering.
2017 Nya filter för låghusdelens ventilation har delats ut till de boende.
2017 Styrelsen beslöt och utförde via entreprenör att måla om linjerna för parkeringsrutorna i garaget.
2017 Lekbåten på gårdens lekplats har p.g.a. nedslitning bytts ut mot en ny.
2017 Den slitna grusgången runt föreningens innergård har markberetts och stensatts. 2017
2017 Takterrassens trätrall i föreningens höghus harrengjorts och oljats in. 2017
2017 Cykelpumpar har satts upp i föreningens tre cykelrum.
2017Ett extensivt arbete med att förnya och utveckla föreningens hemsida har skett under året, med mer information, nyheter och bildmaterial.
2018-2017 Ett ärende med JM har öppnats för skador på uppfartsrampen i garaget. Åtgärd på JMs bekostnad beräknas ske under
2017 Kontroll av yttertak . Ingen anmärkning
2016 Epoxymålning av 2 x soprum
2016 Nytt större torkskåp i tvättstugan
2016 El-uttag för dammsugare i garaget
2016 kameror i garageplan i 5 trapphus
2016 Ventilationsrengöring i samtliga frånluftskanaler
2015 Utbyte av samtliga lampor i garage, trapphus och förråd med miljömärkta LEDlampor. För att minska elkostnader
2015 Installation av stötskydd påhörnväggar i portarna. För att minska slitage, stötskador vid flyttning
2015 Nya postboxar med digitalnamnstyrning
2015 Kontroll av yttertak .Ingen anmärkning
2015 Påfyllning sand i sandlådan
2014-2015 Stamspolning
2014-2015 Lagning av sprickor fasad vid balkonganslutning
2014-2015 Nyanlagd häck för insynsskydd och skydd av gräsmatta
2013-2015 Numrering trapphus Informations- och Brandskyddsarbete: brandskyddsskäl
2013-2015 Uppsättning brandsläckare, löpande inspektioner och kontroller av rökluckor.
2013 Påfyllning av sand i sandlådan samt lekplats.
2013 Avfläckning väggar och extra fönsterputsning.
2012-2016 Målning av golv förrådsplan trapphus 7. Test med epoxy för att se hållbarhet
mot övrigt golv som slitits ned.

Planerade renoveringar
2022 Reparation av elmatning till eluttag vid grillplats.
2022 Målning av entréer och passage källarplan, uppsättning hörnskydd alla uppgångar och våningsplan.
2022 Målning av träpaneler på balkonger.
2022 OVK-besiktning frånluft-system, låg- och höghusdelen.
2022 Stamspolning avlopp hela fastigheten och dagvattenbrunnar.
2023 Energideklaration
2024 Översyn hissar (detaljer) trapphus 1-7.
2024 Målning trapphus 1-7 entréplan.
2024 Pump, värme radiatorer, byte.
2025 OVK-Besiktning frånluft-system, höghusdelen.
Område/Kommunikationer
Område
Frösunda är en ny stadsdel som fortsätter att expandera och har kommit att bli ett av de mest eftertraktade områdena i Solna och Stockholm. Här finns flertalet bostäder, affärer, restauranger, frisörer, butiker och kontorslokaler. Här finns även nybyggda skolor och förskolor som blivit mycket populära. I området finns det gott om lekparker på innergårdar samt klätterställningar, pulkbackar och vattenlek i allmänna parker.

Här bor ni i ett underbart läge med närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bland annat Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Solna C och Kista C nås enkelt med bil eller buss. I Frösunda bor man med Arenastadens puls och kommunikationer som granne. Här finns även Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum.

Områden runt omkring Frösunda som t.ex Järvastaden, Ulriksdal, Ritorp och Ursvik är i dag under ständig bebyggelse, vilket innebär att Frösunda i framtiden kommer att betraktas som en mer central och om möjligt ännu mer attraktiv stadsdel i Solna.

Kommunikationer
Här har de bilburna lätt att ta sig till och från området via E4: an. Buss 509 nås precis utanför porten och tar er mot Danderyds sjukhus och Brommaplan via Solna C. Flera bussar nås på kort promenadavstånd, bla buss 70 mot Odenplan och Universitet, buss 177 mot Mörby/Skärvik samt 607/697 som går dygnet runt, från hållplats Frösunda. Där går också buss 516 under rusningstid direkt mot Sergels Torg/Viby, buss 526 mot Sergels Torg/Edsholm samt buss 565 går samma sträcka till Sergels torg. Flygbussar går precis vid infarten till Frösunda.

Med kort gångavstånd till Solna station går pendeltåg med ca 7 min restid till Centralen. Även nära till Solna centrum och tunnelbanans blå linje. Ni når Solna C på ca 10 min med buss från Frösunda. Ni når även Ulriksdals pendeltågsstation på kort promenadavstånd. I framtiden kommer t-bana även att ha en station vid Nationalarenan vilket finns på kort promenadavstånd.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Solna
  • Område
    Frösunda
  • Gatuadress
    Gustav III:s Boulevard 153
Energideklaration
  • Utförd
    2013-03-12
  • Energiprestanda
    111 kwh/m²
Bostadsrättsförening
  • BRF Turbinen 18
    Fastigheten Turbinen 18 ligger i kvarteret Turbinen i Hornstull på Södermalm. Huset byggdes 1929 för att tjäna som bostäder till officerarna på Långholmsfängelset. Bostadsrättsföreningen bildades 1986 då också fastigheten renoverades med nya stammar, nytt elnät osv. Turbinen 18 består av 29 lägenheter, varav 24 ettor, fyra tvåor och en femrummare. Huset värms upp av av bergvärme i kombination med en elkassett. Under 2019 renoverades fasaden.
  • Organisationsnummer
    716419-3653
  • Andelstal i föreningen
    Ej uppgift från föreningen
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    232 (LM 1102)
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    102 m²
  • Byggnadsår
    2009
  • Antal rum
    4 (varav 3 sovrum)
  • Bekvämligheter
    Hiss
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övrigt
    TV / Data: Telia, Ventilation och kyla: Mekanisk till- och frånluft

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Okan Korhan
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners