Evenemangsgatan 18, Solna

Antal rum: 3 (varav 2 sovrum)
Boarea: 75 m²
Månadsavgift: 3 819 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

Välplanerad 3:a med utmärkt läge

Vi har nu nöjet att presentera denna välplanerade 3:a med utsikt mot Råstasjön! Här erbjuds en ljus bostad i fint skick. Stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Flera fönsterpartier i två olika väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Ett fint och helkaklat badrum med rejäl dusch med glasväggar samt tvättpelare. Bostaden är väldigt yteffektiv med mycket god förvaring via separat klädkammare och flertalet garderober. Vidare ett kök med allt man kan tänkas behöva för att leva ut sina drömmar som mästerkock. Balkongen är inglasad med gott om plats för inredning av utemöbler. Belägen med sitt attraktiva läge invid vackra Råstasjön är detta boende nära naturen. Med Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia som grannar har ni allt ni kan önska er av serviceutbud och nöje, samt en närhet till grönska såväl som storstadens puls. Gångavstånd till kommunikation i form av både buss, pendeltåg och tvärbana. Inom snar framtid kommer dessutom den nya t-banan!
INTERIÖR:
HALL
Välkommen in! Inbjudande och ljus hall med avhängningsmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter möjliggörs via garderobsvägg. Vitmålade väggar och snyggt klinkergolv i grått.

BADRUM
Moderns badrum där med kakel och klinker som går i mörkgrå kulör. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, tvättmaskin, torktumlare, WC, tvättställ, kommod och spegelskåp. Extra skåp till förvaring ovan torktumlare och tvättmaskin.

MASTER BEDROOM
Härlig rymd i rummet. Sovrummet har ett fint ljusinsläpp och utsikt från stort fönsterparti. Kan med fördel möbleras med en dubbelsäng och sängbord. Förvaring erbjuds i form av garderober. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

KLÄDKAMMARE
Den perfekta klädkammaren som är anpassad och inbjuder till att dina kläder, skor och dina accessoarer organiseras på helt rätt sätt. Här får du får en överblick över din garderob.

SOVRUM 2
Fint och rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp från fönsterparti. Gott om plats för säng och övrig inredning. Förvaring finns via garderob. Rummet kan med enkelhet inredas efter eget önskemål. Passar bra att använda som barnrum, kontor eller varför inte ett hemmagym. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

KÖK
Bostaden erbjuder ett fint kök med stilrena materialval. Genomgående skåpsluckor i trä och harmoniserande bänkskiva. Naturlig plats för matbord intill stort fönsterparti med härlig sjöutsikt. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, ugn med induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Köket rymmer ett större matbord för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Luftigt och stort vardagsrum. Öppen social planlösning mot kök. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Vardagsrummet är en central del av lägenheten då Ni från detta rum har tillgång till den stora balkongen.

BALKONG
Balkong med inglasning. Fin utsikt mot Råsunda och mot Råstasjön. Här finns gott om plats för loungemöbler, bord samt övrig inredning.
BRF FRIBILJETTEN:
Bostadsrättsföreningen Fribiljetten består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Total boarea om ca 8331kvm. Föreningen bildades 2011. Huset är byggt av Peab AB och de första medlemmarna flyttade in i maj 2014. Lokalerna hyrs idag utav Grekiska Grill & Bar och Solna Dental.

VAD INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN?
Värme, kallvatten, Telia bredband (1000/1000 Mbps) och kabel-TV (lagom). Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 1 stycken router och 1 stycken digital TV- box. Router och TV-box tillhör lägenheten. Det ingår tvillingabonnemang för TV. Vill ni se TV i flera rum kan ni köpa en extra TV-box hos Telia. Varmvatten och el debiteras separat.

VAD KOSTAR EL OCH VARMVATTEN?
Kostnaden för hushållsel och varmvatten är rörligt och uppdateras kvartalsvis då också avläsning sker för debitering. Vid flytt får säljare och köpare reglera förbrukningen på egen hand.

FINNS DET PLANER PÅ ATT ÄNDRA MÅNADSAVGIFTEN?
Avgiften höjdes med 15% from den 1 juli 2023. Detta är till största del orsakat av höjda räntor på föreningens lån.

HISTORISKA HÄNDELSER
2020-12: Avgiftsfri månad
2019-01-01: Avgiftsänkning 10%
2018-12: Avgiftsfri månad
2018-01-01: Avgiftsänkning 15%
2017-12: Avgiftsfri månad

ACCEPTERAS JURIDISK PERSON?
Juridisk person accepteras ej i föreningen

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Köparen betalar överlåstelseavgiften

ACCEPTERAS DELAT ÄGARSKAP?
Delat ägarskap godkänns endast mellan gifta och sambos.

TVÄTTSTUGA
Debitering av tvättid från och med 1 januari 2023 Räntorna stiger, elen blir dyrare och vi får betala mer för värme, kallvatten och varmvatten. På grund av dessa ökade kostnader har Styrelsen beslutat att från och med årsskiftet införa debitering av vår gemensamma tvättstuga på plan 1. Kostnaden blir 50 kronor per tvättid och den kommer att föras upp på månadsavin månadsvis.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats, fyll i en intresseanmälan på Parkmans hemsida. I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas av Solna Stad.

Läs mer: http://www.fribiljetten.com/

Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Solna
  • Område
    Arenastaden
  • Gatuadress
    Evenemangsgatan 18
Energideklaration
  • Saknas
Bostadsrättsförening
  • Andelstal i föreningen
    Ej uppgift från föreningen
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    036
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    75 m²
  • Byggnadsår
    2014
  • Skick
    Gott
  • Antal rum
    3 (varav 2 sovrum)
  • Bekvämligheter
    Balkong med inglasning
  • Fönster
    Treglas
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övriga utrymmen
    Källarförråd
  • Övrigt
    Huvudsakligt väderstreck: S, TV / Data: Telia, Ventilation och kyla: Mekanisk till- och frånluft

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Okan Korhan
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners