Kommande Försäljning

Ursviks Allé 21, Sundbyberg

Antal rum: 2 (varav 1 sovrum)
Våningsplan: 2 av 4
Boarea: 46 m²
Månadsavgift: 3 487 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

OPTIMALT PLANERAD 2:A MED SOLIG BALKONG I SÖDERLÄGE!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa med stora fönsterpartier och stor balkong i perfekt söderläge. Här välkomnas du av en hall med goda förvaring och avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Ett fantastiskt kök i ljus kulör och bra förvaring med flera extra tillval som lyfter bostaden ytterligare. Rogivande sovrum med fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter.

Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen vilket skapar goda sociala ytor för umgänge. Rummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och det stora fönsterpartiet som ger ett underbart ljusinsläpp. En av Ursviks bästa föreningar med god ekonomi!

I Ursvik bor ni i ett lugnt läge med både natur och friluftsområde samt service och kommunikationer runt hörnet. Under 2023 planeras det även för tvärbana till Ursvik! Flera extra tillval i bostaden. Varmt välkomna!
INTERIÖR:
Hall
Välkommen in i hallen, här har vi golv belagt med ekparkett 3-stav samt vitmålade väggar innanför entrédörren. Till vänster finns en hatthylla monterad för avhängning av ytterkläder.

Sovrum
Golvet är i ekparkett 3-stav, väggarna är målade i vitt och en elegant fönsterbänk i sten är monterad. I rummet finns det plats för säng, nattduksbord och möjlighet att inreda rummet med valfritt möblemang.

Badrum
I anslutning till hallen finner vi bostadens badrum. Golv belagt med klinker i mörk kulör och väggarna är klädda med vit matt kakel. Duschrummet är utrustat med golvvärme, duschhörna, kombimaskin samt tvättställ.

Kök
Här finns golv av ekparkett 3-stav och väggar i vitt. Köket är från Marbodal och inrett med släta vita luckor, mörkgrå bänkskiva i laminat samt ljusgrått kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll samt ugn. Förberett för el i mikroskåp. Samtliga vitvaror är i vitt utförande.

Vardagsrum
Längre in hittar vi bostadens vardagsrum som skapar en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från hallen och köket.

Balkong
I direkt anslutning till bostadens vardagsrum finns en balkong i söderläge.
BRF THE TUBE:
Brf The Tube är en äkta bostadsrättsförening i Ursvik, Sundbyberg som äger 1 fastighet med 50 bostadsrättslägenheter på adressen Ursviks Allé 21. Markägande - friköpt. Föreningen accepterar delat ägande. The Tube ligger i Stora Ursvik, även kallat Sundbybergs gröna hörn. Grönskan och den orörda naturen i närheten skapar en känsla av att vara på landet, vilket är sällsynt så nära tätbebyggda stadsmiljöer. Samtidigt finns kommunikationer, service och storstadsliv inom räckhåll. Lägenheterna i The Tube är yteffektiva, moderna och lämnar utrymme för fritidsintressen.

The Tube består av 50 st lägenheter fördelat över 1 rok, 2 rok samt 3 rok. Samtliga lägenheter har balkong, merparten i söderläge. I källarplan finns det förråd till samtliga lägenheter samt ett garage som rymmer 12 st garageplatser. Vi vet dock att morgondagens stockholmare gärna transporterar sig med cykel, så i garaget finns även hela 56 st cykelparkeringar. Brf The Tube är en äkta bostadsrättsförening med friköpt tomt.

Faciliteter
Takterass om 60 kvm med loungegrupp, solstolar, matbord och pergola. Gästlägenhet om ca 25 kvm med fullstort kök och WC. Parkeringsgarage i bottenplan med 12 bilplatser.

Parkeringen och dess kö sköts av Parkando. Alla frågor hänvisas till dem. Cykelgarage med 56 platser. Förråd i bottenplan. Varje lägenhet har ett gallerförråd. Miljörum för återvinning. Rum för barnvagnsförvaring, låst med blipp.

Övrigt
I källarplan finns det förråd till samtliga lägenheter.

Ekonomi
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och betalas av köparen.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och betalas av köparen.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR :Avgiften höjdes 1 december 2022.
FACILITETER:
Takterass om 60 kvm med loungegrupp, solstolar, matbord och pergola. Gästlägenhet om ca 25 kvm med fullstort kök och WC. Parkeringsgarage i bottenplan med 12 bilplatser.

Parkeringen och dess kö sköts av Parkando. Alla frågor hänvisas till dem. Cykelgarage med 56 platser. Förråd i bottenplan. Varje lägenhet har ett gallerförråd. Miljörum för återvinning. Rum för barnvagnsförvaring, låst med blipp.
TV & BREDBAND:
Föreningen har tecknat avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning. Tillgängliga hastigheter från 10-1000 Mbit/s. Avtal tecknas enskilt av medlem direkt med Telia. Basutbud IP-TV via Telia ingår i månadsavgiften. Ytterligare TV-paket tecknas direkt med Telia.
PARKERING:
Föreningens egna parkering finns i byggnaden i direktanslutning med hiss.

Föreningen innehar 12 st garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/mån. Det är f.n. kö. I övrigt råder parkering på gatorna; boendeparkering kostar ca 600 kr/mån. För mer information besök http://www.sundbybergskommun.se
OMRÅDET:
Här finner du Ursviks underbara grönområde som med sin orörda natur skapar en känsla av att vara på landet. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat som har en omväxlande natur med skog och öppen mark, berg-knallar och sänkor och genom reservatet rinner Igelbäcken. För den som gillar att träning och motion är detta område en dröm med flertal upplysta motionsslingor med olika spårlängder som prepareras till skidspår på vintern samt utegym, mountainbikespår och fotbollssplan. I närheten finns det bra kommunikationer, närhet till service och storstadsliv.
SERVICE:
Närlivs, Willys, Coop Konsum, Ursvik centrum, Sundbyberg centrum, Kista galleria, Mall of scandinavia.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Sundbyberg
  • Område
    Ursvik
  • Gatuadress
    Ursviks Allé 21
Energideklaration
  • Saknas
Bostadsrättsförening
  • Brf The Tube
  • Andelstal i föreningen
    Ej uppgift från föreningen
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    1-1211
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    46 m²
  • Skick
    Gott
  • Antal rum
    2 (varav 1 sovrum)
  • Våning
    2 av 4
  • Bekvämligheter
    Hiss
  • Fönster
    Treglas
  • Gemensamma utrymmen
    Källarförråd
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övrigt
    Ventilation och kyla: Mekanisk till- och frånluft, Huvudsakligt väderstreck: S, TV / Data: Telia

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Okan Korhan
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners