Se visningar (1)

Stortorpsvägen 20, Farsta

Antal rum: 6
Utgångspris: 5 995 000 kr
Upplåten mark: Uppgift saknas
Boarea: 154 m²
Objektstyp: Radhus

Fakta

Påkostat gavelradhus i lungt och barnvänligt område.

Välkommen till Stortorpsvägen 20.
– Välplanerat Gavelradhus i 3 plan.
– Braskamin
– P-plats med laddstolpe till el/hybridbil ingår
– Härlig träaltan på baksidan
– Nära natur och trevliga badplatser
– Centralt läge, 20 min från City med bussförbindelser ett stenkast från ytterdörren
– Barnvänligt område
– Sol på Altanen heladagen och kvällen
– Sjöutsikt

Huset erbjuder en attraktiv planlösning med stora öppna ytor med mycket ljusinsläpp. Bostadens centrala plats är det öppna och inbjudande vardagsrummet med stora fönsterpartier och flödande ljus. Rummet är generöst med flera alternativ till möblemang och mysig braskamin. Påkostat och rymligt kök med praktisk köksö. Vidare på entréplanet erbjuds ett badrum med dusch och praktisk tvättstuga/pannrum. På övre plan finner vi ytterligare ett trevligt allrum som kan inredas efter behov, tre väldisponerade sovrum samt ett stort badrum med badkar. Gott om förvaring i klädkammare, förråd, skafferi och i kattvindar.

Här bor ni lugnt och trivsamt i ett naturnära område 2 minuters promenad från sjön Drevviken. Härifrån nås fina promenadstråk med bastuklubb dit man kan gå ned i badrock. Vintertid möjliggörs skridskoåkning på sjön.
Beskrivning:
Entréplan

Hall
Här kliver ni in i denna nyproducerade bostad och välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i en garderobsvägg med skjutdörrar. Belysning från spotlights i tak målade väggar i en snygg beige ton.

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med ett fantastiskt naturligt ljusflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till altan via glasdörr. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möbler samt matbord för ca 6 personer med en mysig braskamin som värmer under kalla kvällar och höjer mysfaktorn till max.

Altan
Från vardagsrummet nås den härliga altanen med gott om plats för utemöbler och grill samt växtligheter och annat skoj för barnen på gräsmattan.

Kök
Stilfullt kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa köksluckor och goda arbetsytor på bänkskiva i vit marmor. Här finns även en köksö klädd i vit marmor med plats för barstolar, perfekt för mingel med vänner och familj. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusintag och belysning från spotlights i tak.

Badrum I
Helkaklat badrum med ljust klinker på golv och kaklade väggar. Utrustat med Wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikbar glasdörr, fönster och belysning från spotlights i tak.

Mellanplan

Med trappen upp möts ni av ett gemensamt rum med plats för soffa och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar.

Sovrum I
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt skrivbord och förvaring. Insynskyddat fönster bidrar till ett gott ljusintag med utsikt över grönska.

Sovrum II
Ljust sovrum med ett härligt ljusintag från fönster i två väderstreck. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möbler samt förvaring.

Sovrum III
Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusintag. Här finns plats för säng med tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang.

Badrum II
Helkaklat badrum med ljust klinker på golv och kaklade väggar som belyses av spotlights i tak. Utrustat med Wc, kommod, spegelskåp med belysning, badkar och handdukstork.

Övre plan

Högst upp i bostaden möts ni av ett ljust och luftigt rum med ett ljusflöde från fönster och takkupor i två väderstreck. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möbler, soffa, skrivbord, förvaring och annat möblemang. Detta rum kan användas som ett stort sovrum eller ett hobbyrum för den som önskar, låt fantasin flöda. Önskas ett extra badrum så är det enkelt att installera då avloppsstammen dragit upp i förväg för den som önskar.
Förening:
Brf Smultronstället i Stortorp är en äka förening som innehar marken med äganderätt. Fastigheten består av 19 småhus, total BOA c:a 2 687 m2. Juridisk person accepteras ej. Fastighetsförsäkring har tecknats till fullvärde hos Brandkontoret. Garantitiden är 5 år och garantibesiktning kommer att ske under 2024.

Tv/Bredband
Tv och bredband levereras via Telenor med 250/250.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett litet gemensamt förråd för gräsklippare.

Parkering
Föreningen har en parkeringsplats precis invid huset.

Renoveringar
Föreningen är en nyproduktion med inflyttning 2022 och således inte aktuellt med större renoveringar.
Inga planerade renoveringar i dagsläget.
Område:
Område

Stortorp är ett område beläget i Farsta, en stadsdel i södra Stockholm. Det är ett mångfacetterat område med olika bostadstyper och bekvämligheter.
Området är känt för sitt lugna och familjevänliga atmosfär, vilket gör det till en attraktiv plats för både unga familjer och äldre. Här bor man med gångavstånd till vattnet i Drevviken och i Stortorp har du även gott om natursköna områden och grönområden. Närliggande grönområden inkluderar Farsta Gårdspark och Magelungens naturreservat, som båda erbjuder möjligheter till naturupplevelser, promenader, och picknick. Magelungen är också populär för fiske och fågelskådning.

Det finns flera förskolor och skolor i området, vilket gör det till en bra plats för familjer med barn. Farsta erbjuder en mängd olika skolalternativ, både kommunala och fristående, för barn i olika åldrar.

Farsta Centrum ligger inom rimligt avstånd från Stortorp och här finns ett större köpcentrum som erbjuder brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Här finns allt från matvaruaffärer till klädaffärer och apotek.
Området erbjuder även flera kulturella och fritidsaktiviteter. Farsta har ett bibliotek, idrottsanläggningar och föreningar som erbjuder olika aktiviteter och evenemang för invånarna. Farsta strandbad är också ett populärt sommarutflyktsmål där man kan bada och njuta av solen.

Kommunikationer
Stortorp har goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbanestationen Farsta strand i närheten, vilket ger en smidig pendling till centrala Stockholm. Det finns också flera busslinjer som förbinder området med andra delar av staden. För bilister är det enkelt att ta sig till och från området, med närliggande stora vägar som Farsta strandväg och E4:an.
Basfakta
  • Typ
    Radhus
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Stockholm
  • Område
    Stortorp - Farsta
  • Gatuadress
    Stortorpsvägen 20
Energideklaration
  • Utförd
    2023-04-14
  • Energiprestanda
    55 kwh/m²
  • Energiklass
    B
Bostadsrättsförening
  • Brf Smultronstället i Stortorp
  • Organisationsnummer
    769637-3484
  • Andelstal i föreningen
    Ej uppgift från föreningen
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Upplåten mark
    Uppgift saknas
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    154 m²
  • Byggnadsår
    2022
  • Skick
    Mycket gott
  • Antal rum
    6
  • Avlopp
    Kommunalt
  • Bekvämligheter
    Egen uteplats
  • Grund
    Betongplatta
  • Fasad
    Trä
  • Fönster
    Treglas
  • Uppvärmning
    Braskamin, Frånluftsvärmepump
  • Tak
    Plåt
  • Vatten
    Kommunalt
  • Övrigt
    Ventilation och kyla: Mekanisk till- och frånluft

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Välkommen på öppen visning av denna bostad. Du behöver ej föranmäla dig till en öppen visning.

Öppen visning Sön 12/5
kl 12:00 – 12:30
Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Anders Björkqvist
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners