Honnörsgatan 1, Solna

Antal rum: 4
Utgångspris: 4 795 000 kr
Boarea: 89 m²
Månadsavgift: 4 802 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

Välplanerad 4:a på attraktiv adress

Välkommen till denna ytterst välplanerade 4a i barnvänliga Järvastaden. Här bor du i ett lugnt och naturnära område med stor balkong i ett ostört och soligt sydvästläge, kvadratsmart och luftig planlösning samt mycket god förvaring. Här finner du även en genomgående stilren interiör, sobra ytskikt, kök med stor matplats, lättmöblerat vardagsrum, tre bra planerade sovrum samt ett badrum med badkar och en separat WC.

Ett stenkast från bostaden finns omåttligt populära Mulle Meck, restauranger, caféer och gym som skapar en levande och attraktiv småstadskänsla. Ett barnvänligt område med stora grönområden utanför porten, motionsspår, förskolor och skolor, lekplatser och direkt närhet till goda kommunikationer.
Honnörsgatan 1
HALL
Välkomnande hall med ekparkett och ljusa tapeter. Plats för avhängning av ytterkläder. Ingång till gäst WC. Från hallen har man även access till en rymlig klädkammare.

KÖK
Full utrustat kök med parkettgolv och ljusa väggar. Vita skåpluckor, blått kakel ovan ljus arbetsbänk. Varmluftsugn med glashäll, kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för minst sex personer.

VARDAGSRUM
Ekparkett och ljusa tapeter. Plats för soffa, soffbord och TV samt övrig inredning. Utgång till bostadens stora balkong.

BALKONG
Inglasad balkong utan insyn högt upp och gott om plats för önskade möbler.

SOVRUM
Ekparkett och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och

SOVR UM
Ekparkett och ljusa väggar. Plats för säng, skrivbord och förvaring.

SOVRUM
Ekparkett och ljusa väggar. Plats för säng och skrivbord.

BADRUM
Blått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Badkar, WC, handfat och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

GÄST-WC
Praktisk gäst WC med WC och handfat.
Brf Mönstringen
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 63 bostadsrätter, samtliga med egen balkong på 10 m² eller uteplats. Föreningen äger en lokal – ett garage, med 52 platser. Föreningen äger marken. Belåningsgrad i början av 2022 på 7736 kr/ m².

Ingår i avgiften:
Värme
Kallvatten
Källarförråd
Sophämtning

Detta debiteras utöver månadsavgiften:
Varmvatten, 70 kr/m3 inklusive moms
Hushållsel, förbrukning och nätavgift (inget eget elabonnemang behövs)
Internet och IPTV från Ownit. Detta är ett obligatoriskt tillägg om 225 kronor

Medlemskap och överlåtelse:
Pantsättningsavgift tas ut, 1% av aktuellt prisbasbelopp betalas av pantsättaren.
Överlåtelseavgift tas ut, 2,5% av aktuellt prisbasbelopp betalas av köparen.
Juridisk person godkänns inte som medlem.
Järvastaden
I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck som barnen älskar, här finner ni även bollplan med basketkorgar samt en rolig Bike park för cykel/sparkcykel. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.


Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

Ta en promenad till Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Kommunikation
Ulriksdals Pendeltågsstation tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20.
Närservice
På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Solna
  • Område
    Järvastaden
  • Gatuadress
    Honnörsgatan 1
Energideklaration
  • Utförd
    2019-01-10
  • Energiprestanda
    157 kwh/m²
  • Energiklass
    F
Bostadsrättsförening
  • Brf Mönstringen
  • Andelstal i föreningen
    Ej uppgift från föreningen
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    1203
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    89 m²
  • Byggnadsår
    2007
  • Skick
    Normal standard
  • Antal rum
    4
  • Bekvämligheter
    Balkong, Hiss
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övrigt
    TV/Data: Ownit, Huvudsakligt väderstreck: SV

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Anders Björkqvist
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners