Svarvargatan 7, 4tr, Stockholm

Antal rum: 3,5
Boarea: 97 m²
Månadsavgift: 5 096 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

MED INDUSTRIKÄNSLA PÅ KUNGSHOLMEN!
I en äldre restaurerad industrilokal anno 1897 finner du denna unika och välplanerade 3,5:a med en härlig takhöjd om 3 m. Boendet karaktäriseras av New Yorks klassiska industrikänsla. Lägenheten har skräddarsydda lösningar, Stora fönsterpartier, industriglasvägg, exklusiva materialval och genomgående mycket hög standard. Lägenheten karaktäriseras av ett ljust och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot fullutrustat kök. två rofyllda sovrum, ett extrarum som kan nyttjas efter behag, ett stilfullt helkaklat duschrum med tvättpelare samt bra förvaringslösningar.
I föreningen finns det bl.a garage samt dagis. Bostadsprojektet Industriverket inkluderar tre fabrikshus, varav detta är det ena och är beläget mot Svarvargatan och heter Radiofabriken. Denna bostad ligger ett stenkast från Birkastan/Vasastan, samt Kungsholmsstrands trevliga promenadstråk.
Bra kommunikationer!
INTERIÖR:
I läcker industrifastighet på fjärde våningen!

Hall
Fyra trappor upp i denna läckra industrifastighet välkomnas ni av en rymlig hall som erbjuder avhängning på hatthylla samt plats för garderober. Redan i hallen uppmärksammas den höga takhöjden om ca 3 m samt vilken hög fräschör detta boende präglas av. På golvet ligger det breda trätiljor och väggarna är smakfullt ljusa.
I anslutning till hallen ligger även ett väl tilltaget förråd.

Vardagsrum
Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot fullutrustat kök skapar en social atmosfär. Här finns det gott om plats för soffgrupp med tillhörande möbler samt större matsalsbord för den som önskar. Ljusa väggar och trätiljor på golv.

Kök
Luftigt och härligt kök från Kvänum erbjuder gott om förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsytor på stenskiva som belyses av hängande lampor. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin. Vita väggar samt trätiljor på golv.

Sovrum I
Stort och rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer bred säng med tillhörande möbler samt arbetsplats för den som önskar. Förvaring återfinns i garderober med skjutdörrar. Ljusa väggar och trätiljor på golv.

Sovrum II
Sovrum två är något mindre till ytan men rymmer med enkelhet säng och skrivbord. Förvaring finns i stor anslutande garderob. Vita väggar och trätiljor på golv.

Arbetsrum/extra sovrum
I anslutning till hallen har man låtit bygga ett extrarum som fungerar perfekt som arbetsrum alternativ extra sovrum. Man har låtit sätta upp en stor stilfull vägg av industriglas med skjutdörrar.

Duschrum
Helkaklat och exklusivt duschrum i harmoniserande kulörer. Utrustat med dusch med glasvägg, vägghängd WC, infällt spegelskåp med belysning, handfat samt TM & TT.
OM FÖRENINGEN:
Brf Industriverket är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Fastigheten byggdes ursprungligen som en industrifastighet år 1897, men 2017 totalrenoverades fastigheten och byggdes då om till högkvalitativa lägenheter. Föreningen består av totalt 147 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Ekonomi
Föreningen har en god och stabil ekonomi. Vid årsskiftet 2018/2019 låg det totala lånet på ca 189 msek, vilket motsvarar va 15 000 kr/kvm. Gott kassaflöde ifrån lägenheter, lokalerna samt garaget samt inga kommande renoveringar.

Månadsavgift
Inkluderar värme, vatten, kabel-TV & bredband.

Gemensamma utrymmen
- Grönskande fin innergård med utemöbler och grill
- Cykelförråd
- Garage
- Barnvagnsrum finns i anslutning till respektive trapphus
- Soprum finns placerat med ingång från Igeldammsgatan
- Miljörum med enklare sortering finns placerat med entré från porten på Isbrytaren 46.

Parkering
Det finns 35 parkeringsplatser varav 10 st garageplatser att hyra för ca 2 000 kr/mån. Separat kösystem.

TV och internet
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Ownit som levererar en TV-box och en router till varje lägenhet.

Hemsida
https://brfindustriverket.se/
OMRÅDE:
På Svarvargatan 7 bor du på en attraktiv adress mitt emellan vackra Kungsholms Strand och Fridhemsplans puls. Du har nära till mycket bra kommunikationer. Fridhemsplan med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje når du med ca 2 minuters promenad. Här passerar även flygbussar till Bromma samt Arlanda förbi. Vid Fridhemsplan finns ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer samt all tänkbar service. Åhléns, matbutiker och flertalet gym finns precis intill. Några minuters promenad bort i motsatt riktning når du Kungsholmens vackraste promenadstråk, Norr Mälarstrand. Längs med Norr Mälarstrand finns populära restauranger samt trevliga Smedsuddsbadet.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Stockholm
  • Område
    Kungsholmen
  • Gatuadress
    Svarvargatan 7, 4tr
Energideklaration
  • Saknas
Bostadsrättsförening
  • Brf Industriverket
  • Organisationsnummer
    769629-5943
  • Andelstal i föreningen
    0,0068
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    03:1405
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    97 m²
  • Antal rum
    3,5
  • Fönster
    Treglas
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Anders Björkqvist
Anders Björkqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners