Sorögatan 93, vån 1, Kista

Antal rum: 3,5 (varav 3 sovrum)
Utgångspris: 2 290 000 kr
Våningsplan: 1 av 2
Boarea: 79,5 m²
Månadsavgift: 5 151 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

Ljus och hemtrevlig bostad i barnvänligt område som idag disponeras som en 3:a + ett gästrum. Genomgående bra planlösning med ljus och luftig atmosfär. Komplett och fint kök med plats för flera personer runt matbordet. Två bra sovrum som är större till ytan, samt ett inrett gästrum av nuvarande ägare. Detta rum går att nyttja helt efter eget behov. Vidare ett luftigt och lättmöblerad vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong. Den öppningsbara inglasningen bestämmer om värme ska släppas in eller regn och rusk ska stängas ute. Vidare ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster.

Sorögatan som idag är ett av få områden som genomsyras av ett stilla lugn, trots det blygsamma avståndet till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Kista Centrum. För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser och bara några hundra meter till Kista Centrum med kommunikationer som tunnelbana och bussar samt service.

Varmt välkomna! Obs! Anmäl dig till visningen till ansvarig mäklare tel. 070-517 45 74
INTERIÖR:
HALL
Inbjudande och praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. I anslutning till hallen finns ett badrum samt lägenhetens förråd som nuvarande ägare nyttjas som ett gästrum. Vidare in i hallen når ni köket samt övriga rum.

BADRUM
Väldigt stort badrum som består av vitkaklade väggar och klinkergolv. Ljusinsläpp från fönster, bra för vädring. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, WC, kommod, badrumsskåp samt extra skåp.

KÖK
Bostaden erbjuder ett fräscht kök, stilrena materialval, genomgående ljusa skåpsluckor och slitstark bänkskiva. Köket har ett härligt ljusinsläpp genom fönsterparti. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn i rostfritt stål, inbyggd mikrovågsugn, fläkt och integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterparti mot den inglasade balkongen. Vardagsrummet är en central del av lägenheten då Ni från detta rum har tillgång till kök, den stora balkongen, samt det största sovrummet.

BALKONG
Den stora inglasade balkongen i soligt läge som ger sol under stora delar av dagen. Balkongen kan med fördel möbleras med bord och stolar. Balkongen nås från vardagsrummet.

SOVRUM 1
Det största sovrummet har ett härligt ljusinsläpp och kan med fördel möbleras med en dubbelsäng. Förvaring erbjuds i form av stora garderober. Plats finns för extra förvaring om så önskas.

SOVRUM 2
Stort sovrum med trevligt ljusinsläpp. Rummet kan med enkelhet möbleras med en dubbelsäng om så önskas. Även god plats för extra förvaring.

RUM 3 - IDAG GÄSTRUM
Detta rum ligger i anslutning till hallen och nyttjas idag som ett gästrum/hobbyrum. Kan med fördel även disponeras som som förråd eller efter eget önskemål.
KOMMUNIKATION:
Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 18 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Arlanda och Bromma. Just nu pågår en utbyggnad av Tvärbanan från Bromma till Kista och vidare till Helenelund.
FÖRENINGEN
BRF FANÖ
Föreningen består av 8 bostadshus innehållande 294 lägenheter och fastighet med lokaler för fritidshem.
(Senast uppdaterad information 2023-04-22)

AVGIFTER
Enligt information av styrelsen så finns det en kommande avgiftshöjning om 5 % från och med januari 2024 (2023-12-12).

PARKERING
Det finns 240 garage- och parkeringsplatser. Förhållandevis lång kö till garaget men desto kortare till uteplatserna. Gästparkering mellan och på vardera sida om terrasshusen 67:an och 95:an. Laddstolpar för fyra elbilar finns i vardera garage. Är man intresserad av p-plats så ska man kontakta HSB Akalla, 010-442 11 00

KABEL-TV + BREDBAND
Bredband från Telenor och i månadsavgiften ingår 250/100 megabit per sekund (in resp. ut) samt den fasta avgiften för bredbandstelefoni. Du betalar endast för de egna samtalen. Tele2 levererar kabel-TV där det digitala basutbudet ingår i månadsavgiften.

TVÄTTSTUGOR
Sorögatan 57 och 93. Dessa får användas av samtliga boende i föreningen och kan bokas via bokningstavlorna. Tvättstugorna är nyrenoverade.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2011-2016: Renovering av tak, fönster och fasader
2015: Renovering tvättstuga 57
2016: Byte av styrkort på hissar
2017: Renovering tvättstuga 93
2018: Byte av hissanläggning, Sorögatan 95
2020: Stamspolning
2020: Byte av hissanläggning, Sorögatan 29

PLANERADE RENOVERINGAR
Inget större enligt liggande underhållsplan. Stamrenovering inte sannolikt före 2030.

HSB MEDLEMSKAP
Denna förening kräver ett HSB medlemskap. Varje ägare betalar 500 kr i deposition samt en årlig avgift på ca 300 kr/hushåll. Depositionen får man tillbaka när man går ur HSB Stockholm.

ÖVERLÅTELSETILLSYN
Godkännande av överlåtelsen sker först efter genomförd lägenhetssyn. Säljaren måste ringa Nordstaden för att boka överlåtelsetillsyn efter upprättat kontrakt med köpare. Telefonnummer till Nordstaden AB: 08-587 801 00, telefontid 08.00 - 11.00

HEMSIDA + KONTAKTUPPGIFTER TILL FÖRENINGEN
Mer information om föreningen finns på: http://www.fano.se
[email protected]
Tekniska förvaltningen skötts av Nordstaden, 08-587 801 00.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
I samband med överlåtelsen utgår en överlåtelseavgift (ca 1 550kr) samt pantsättningsavgift (ca 550kr/pant). Säljaren debiteras för överlåtelseavgiften och köparen för pantsättningsavgiften.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Stockholm
  • Område
  • Gatuadress
    Sorögatan 93, vån 1
Energideklaration
  • Utförd
    2018-02-07
  • Energiklass
    F
Bostadsrättsförening
  • HSB BRF Fanö i Stockholm
  • Organisationsnummer
    716416-3722
  • Andelstal i föreningen
    Ej uppgift från föreningen
  • Andel av årsavgift
    Ej uppgift från föreningen
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    129
  • Upplåten mark
    0 m²
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har inte fått någon information från föreningen om att det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats.
  • Boarea
    79,5 m²
  • Byggnadsår
    1977
  • Skick
    Gott
  • Antal rum
    3,5 (varav 3 sovrum)
  • Våning
    1 av 2
  • Bekvämligheter
    Balkong med inglasning, Hiss, Internet, Kabel-TV
  • Fönster
    Treglas
  • Gemensamma utrymmen
    Cykelrum, Tvättstuga
  • Parkering
    Bilplats, Boendeparkering
  • Uppvärmning
    Fjärrvärme
  • Övrigt
    Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Okan Korhan
Okan Korhan
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners