Budgivning pågår
Budgivning pågår

Brynhildsvägen 10, Täby

Antal rum: 6 (varav 5 sovrum)
Utgångspris: 17 990 000 kr
Tomtarea: 1911 m²
Boarea: 205 m²
Byggår: 2022
Objektstyp: Villa

Fakta

Drömvilla med pool i Täby Kyrkby!

Endast bokade visningar! Kontakta ansvarig mäklare på: 0709111499 eller [email protected]

Stig in i din drömvilla i populära Täby kyrkby där modern lyx och tidlös elegans möter naturnära familjeliv!
Denna nybyggda enplansvilla om 205 kvm BOA är en oas av komfort och exklusivitet, perfekt belägen på en insynsskyddad och rymlig tomt med pool som inbjuder till avkoppling och underbara sommardagar.
Fastigheten är inte bara vacker att se på utan också arkitektoniskt. Man har inte sparat på något när man anlagt detta hus. Allt med bara de bästa av materialval när det kommer till grund, fasad och isolering. Det är material från välrenommerade leverantörer som lämnar garantier på allt i 25 år. Vad mer kan man begära som husköpare. Tryggare köp är nog svårt att hitta när det kommer till hus.

Här finns gott om plats för hela familjen med generösa sällskapsytor, flera sovrum, Walk in Closet, 3st stilfulla badrum och en egen tvättstuga för maximal bekvämlighet.
Njut av mysiga kvällar framför den eldande öppna spisen som skapar en avslappnad atmosfär i ditt hem.
Köket är hjärtat av detta hem, utrustat med moderna apparater och rikligt med förvaring. Perfekt för både familjemåltider och underhållande vänner och släkt.
Den generösa tomten om hela 1911 kvm erbjuder gott om plats för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Poolen blir din egen privata oas där du kan svalka dig under sommarens heta dagar.
Fastigheten har fått B-klassificering i Energideklarationen vilket gör att flera banker ger så kallat grönt bolån (ränterabatt).

Täby kyrkby är känt för sin grönska, närhet till utmärkta skolor, och en harmonisk livsstil. Även bekvämt belägen nära köpcentra, restauranger och kommunikationer.
Detta är din chans att äga en drömvilla där varje dag är en festlig upplevelse och bekvämligheten är en del av livsstilen.

Välkomna på visning!
Beskrivning:
HALL
Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i en klädkammare. På golvet ligger det vacker kalksten och väggarna är målade med inbyggda spotlights i tak. Golvet värms upp via vattenburen golvvärme i hela huset.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med fantastisk takhöjd och härligt ljusinsläpp från stora skjutbara fönsterpartier samt fasta fönster. Här finns även en vacker braskamin av märket Contura som värmer under kalla kvällar och bidrar till en mysig atmosfär. På golvet ligger det vacker enstavsparkett och väggarna är målade i grå ton. Här finns plats för stort matbord i en generös matsalsdel.

KÖK
Stort och stilfullt kök från Ballingslöv, maskinpark från Miele. Goda förvaringsmöjligheter i vita köksluckor och bra avlastnings- & arbetsytor på bänkskivor i vacker marmor. Maskinell utrustning bestående av kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, häll och fläkt där systemen är integrerade med varandra. Här finns även en stor inbyggd vinkyl med zoner för olika temperaturer. Belysningen från spotlights i tak som går att styra via en app. Den öppna planlösningen bidrar till en social atmosfär där du kan umgås med nära och kära samtidigt som du lagar goda middagar och köksön är perfekt för mingelhäng.

MASTER BEDROOM
Stort sovrum om 15 kvm med inredd walk in closet om 5 kvm. Här finns gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord och annat möblemang för den som önskar. Härifrån finns tillgång till en egen utgång genom skjutdörrar till trädgården mot skogen. Från sovrummet nås även ett stort helkaklat badrum om 11 kvm med marmor på golv och väggar utrustat med dubbelhandfat med kommod, dusch, spabadkar, spegel samt handukstork och förvaringsskåp.

SOVRUM II, III, IIII
Stora sovrum om 11-12 kvm med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang. Plats för förvaring finns. Väggarna är målade i grå ton och på golvet ligger det enstavsparkett.

BADRUM
Vackert helkaklat badrum med marmor på golv och väggar. Utrustat med dusch, kommod, spegel, vägghängd Wc samt handukstork.

MEDIARUM/SOVRUM 5
Generöst rum om 14 kvm som nås via vacker dubbelglasdörr med plats för säng och tillhörande möbler eller annat möblemang för den som vill nyttja rummet till annat än sovrum. Härligt ljusflöde från stora öppningsbara fönsterpartier mot skogen. Väggarna är målade i grå ton och på golvet ligger det enstavsparkett.

GÄST WC
Stilren gäst-Wc med marmor på golv och väggar. Utrustat med vägghängd Wc, kommod samt spegel.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med grått klinker på golv och vitmålade väggar. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, goda förvaringsmöjligheter i förvaringsskåp med belysning från spotlights, arbetsbänk, tvättho samt bergvärmepump.

GARAGE
Uppvärmt generöst dubbelgarage med elektroniska garageportar.
Område:
I Täby Kyrkby, den nya Trädgårdsstaden bor man i ett naturskönt område nära skog, natur och ett flertal golfbanor, men även motionsspår, idrottsplats med konstgräsplaner, tennis och bollhall. Området består av i huvudsak friliggande villor på stora tomter men också en del stadsradhus och bostadsrätter.
Här har man närhet till all service man kan tänkas behöva och utmärkt shopping i Täby Centrum och handelsområdet i Arninge.

Med promenadavstånd nås busshållplatsen för buss 611 som tar dig in mot staden. Med bil på ca 15 minuter via Norrortsleden tar du dig till Kista eller Arlanda på ca 30 minuter. Trots sitt lugna natursköna läge så är stan och pulsen inte många minuter bort.
Parkering:
På uppfarten finns plats för flera bilar samt plats för 2 bilar i det uppvärmda garaget
Basfakta
  • Typ
    Villa
  • Län
    Stockholm
  • Kommun
    Täby
  • Område
    Kyrkby
  • Gatuadress
    Brynhildsvägen 10
Energideklaration
  • Utförd
    2022-12-29
  • Energiprestanda
    59 kwh/m²
  • Energiklass
    B
Taxering
  • Fastighetsbeteckning
    Täby Kyrkby 13:19
  • Gemensamhetsanläggningar/samfälligheter
    TÄBY KYRKBY S:144, S:156, S:146, S:139, S:152, S:142, S:143, S:158, S:149, S:154, S:3, S:7, S:1, S:159, S:6, S:147, S:2, S:8, S:141, S:138, S:150, S:153, S:145, S:157, S:151, S:140
  • Rättigheter
    Last: Avtalsservitut 0160IM-06/44561 SE BESKRIVNING
  • Servitut
    Avtalsservitut Slänt
  • Taxeringsvärde
    4 818 000 kr
  • Taxeringskod
    220 Småhusenhet, bebyggd
  • Pantbrev
    15 st, sammanlagt 7 650 000 kr
Objektsdetaljer
  • Boarea
    205 m²
  • Tomtarea
    1911 m²
  • Byggnadsår
    2022
  • Antal rum
    6 (varav 5 sovrum)
  • Avlopp
    Kommunalt
  • Bjälklag
    Trä
  • Grund
    Betongplatta
  • Fasad
    Puts
  • Fönster
    Treglas
  • Parkering
    På uppfarten finns plats för flera bilar samt plats för 2 bilar i det uppvärmda garaget
  • Plåtarbete
    Plåt
  • Uppvärmning
    Markvärmepump (el)
  • Stomme
    Finja isoleringsblock
  • Tak
    Tegelpannor
  • Vatten
    Kommunalt
  • Övrigt
    Ventilation och kyla: Mekanisk (endast frånluft)

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Dennis Sandström
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Kontakta mäklaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Dennis Sandström
Dennis Sandström
Reg. Fastighetsmäklare
Vill du att mäklaren kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar mäklaren dig.
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Våra partners